919640 - Lift1, kabinhang, COP változat, hangszóró+mikrofon+LED a fedélzeten

A 2N® Lift1 kommunikációs megoldás kétirányú vészhelyzeti kommunikációra szolgál a liftben. Főleg liftekben fogja használni, ahol kommunikációra van szükség a kabin és a vezérlőközpont, vagy a gépterem között. Átfogó megoldás egy lifthez Áramellátás a szolgáltató...

Termékkód: 2306-115       Gyártó: 2N


raktáron
123 236 Ft 97 037 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 120 771 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 118 307 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

A 2N® Lift1 kommunikációs megoldás kétirányú vészhelyzeti kommunikációra szolgál a liftben. Főleg liftekben fogja használni, ahol kommunikációra van szükség a kabin és a vezérlőközpont, vagy a gépterem között.

  • Átfogó megoldás egy lifthez
  • Áramellátás a szolgáltató telefonvonaláról
  • CPC és P100 protokollok támogatása
  • Beépített hangszóróval, mikrofonnal és LED-del felszerelt változat

Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat