OXE BM01 - Videós babamonitor

IngyenesOXE BM01 - Videós babamonitor

Az OXE BM01 egy digitális 3.5" színes LCD kijelzővel, kétirányú kommunikációval, nagy hatótávolsággal, VOX funkcióval, éjszakai látással, szobahőmérővel és egyéb funkciókkal ellátott babaőrző. A babamonitor 2.4Ghz frekvencián működik, ami stabil és biztonságos...

Termékkód: OXE BM01       EAN: 8594200191313       Gyártó: OXE


raktáron
43 122 Ft 33 955 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 42 260 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 41 397 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

Az OXE BM01 egy digitális 3.5" színes LCD kijelzővel, kétirányú kommunikációval, nagy hatótávolsággal, VOX funkcióval, éjszakai látással, szobahőmérővel és egyéb funkciókkal ellátott babaőrző. A babamonitor 2.4Ghz frekvencián működik, ami stabil és biztonságos jelet biztosít. A videó és a hang éjjel-nappal kiváló minőségű, így tökéletes áttekintést nyújt arról, hogy mi történik a babamonitor körül, és hogy minden rendben van-e.


FŐBB FUNKCIÓK

  • Egyszerű telepítés, könnyű vezérlés
  • Áttekinthető 3,5" színes LCD kijelző
  • Kétirányú hangkommunikáció
  • Szobahőmérő
  • 8 nyugtató altatódallam
  • Automatikus éjszakai látás
  • VOX funkció
  •  Hosszú akkumulátor-üzemidő a monitoron (akár 20 óra VOX módban)

KÖNNYŰ VEZÉRLÉS, HOSSZÚ HATÓTÁVOLSÁG

Az OXE BM01 babamonitor telepítése és használata nagyon egyszerű. A telepítés csak néhány percet vesz igénybe (a babaőrzőt és a kamerát csatlakoztatja az aljzathoz és máris láthatja az élő közvetítést). Nem kell mást beállítani. A kétirányú kommunikáció a nyílt térben 260 méteres távolságig működik. Egy lakásban vagy házban a jel 50 méter távolságig stabil.


VOX TAKARÉKOS ÜZEMMÓD

Teljesen feltöltve a monitort kihúzhatja a konnektorból és bárhová elmozdíthatja az elektromos hálózat hatótávolságán kívül. A VOX funkcióval 8 -  10 órán át is elhelyezhető áramellátás hatótávolságán kívül. A VOX üzemmódban a kijelző automatikusan energiatakarékos üzemmódra vált, és újra világít, amikor az egység hangot érzékel. Ezáltal azonnal láthatja és hallhatja, mi történik a kameraegység előtt. A VOX mód érzékenységét három szint szerint állíthatja be, így zajszintnél kiküszöbölheti a babamonitor aktiválását (alacsony, közepes, magas érzékenység). Annak érdekében, hogy egész nap gond nélkül gondoskodhasson a babáról, a babaőrző riasztóval van ellátva, amely a szükséges időben figyelmeztet. Legfeljebb 5 idő állítható be.


GONDMENTESEN ÉJSZAKA

Az este beköszöntével a kameraegységen automatikusan aktiválódnak az infravörös LED diódák az éjszakai megvilágításhoz. Éjszaka is minőségi képet láthat a monitoron. Az altatódalok is hasznos funkciót képeznek. 8 nyugtató dallam közül választhat, amelyeknek köszönhetően könnyebben megnyugtathatja vagy elaltathatja gyermekét. A kameraegység szobahőmérővel van ellátva, így tökéletes áttekintést nyújt a gyerekszoba hőmérsékletéről.


MŰSZAKI JELLEMZŐK

ÁLTALÁNOS:

Átviteli frekvencia:

ISM 2400 - 2483.5 MHz

Átviteli teljesítmény:

17dBm

Hatótávolság:

50m bent; 260m kint (közvetlen láthatóság)

Szórt spektrum:

AFH, TDMA

Modulációs mód:

GFSK

Üzemi hőmérséklet:

-10°C - +45°C

Működési páratartalom.

<85%

 

MEGFIGYELŐEGYSÉG:

LCD-kijelző mérete:

3.5"

Kijelző felbontása:

320x240 px

Jelvételi érzékenység:

-90 dBm

Energiafogyasztás:

200 mA

Akkumulátor:

Li-polymer / 1500 mAh

Áramforrás:

5V/550 mA DC

Méretek (h x sz x m):

120 x 70 x 17 mm

Súly:

98 g

 

KAMERAEGYSÉG:

Képérzékelő:

CMOS

Maximális felbontás:

640x480 px

Minimális megvilágítás:

0 Lux (IR bekapcsolva)

Éjszakai látótávolság:

5 m

Látószög:

45° (átlósan)

Energiafogyasztás:

200 mA

Áramforrás:

5V/550 mA DC

Méretek (h x sz x m):

67 x 106 x 67 mm

Súly:

75 g

 


CSOMAGOLÁS TARTALMA:

1x Megfigyelő egység
1x Kameraegység
2x hálózati adapter
1x HU utasítás

Kedvenc termékek
raktáron
OXE feszültségátalakító 12V/5V

OXE feszültségátalakító 12V/5V

 
7 793 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat