OXE ED-301 – Ellenőrző kamera SD-kártyára való rözgítéssel

+ INGYENESEN táska!
IngyenesIngyenesOXE ED-301 – Ellenőrző kamera SD-kártyára való rözgítéssel + táska!

!!! AKCIÓ - ingyenes táska a kamera biztonságos és kényelmes mozgatásához !!! Az OXE ED-301 egy új ellenőrző kamera micro SD-kártyára való rögzítéssel. Az ellenőrző kamera nagy 4.3" képátlós LCD kijelzővel rendelkezik, amelyen a kamera képe teljes felbontásban...

Termékkód: SET ED-301-BAG13       EAN: 8594200190149       Gyártó: OXE


raktáron
77 759 Ft 61 227 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 76 204 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 74 649 Ft
-+
Kiegészítők (9)    
 • Leírás
 • Kiegészítők (9)
 • Termékkérdés

!!! AKCIÓ - ingyenes táska a kamera biztonságos és kényelmes mozgatásához !!!

Az OXE ED-301 egy új ellenőrző kamera micro SD-kártyára való rögzítéssel. Az ellenőrző kamera nagy 4.3" képátlós LCD kijelzővel rendelkezik, amelyen a kamera képe teljes felbontásban megtekinthető. A kamera maximális felvételi felbontása FULL HD (1080p). Az ED-301 8 nagyon erős LED diódával van ellátva, amely tökéletesen megvilágítja a vizsgált területet. A hosszú üzemidőt (5 - 7 óra) a beépített akkumulátor garantálja, amelynek teljes kapacitása 2600 mAh. A készülék alkalmas víz alatti területek, gépjárművek, csatornák, aknák és más nehezen elérhető helyek ellenőrzésére. A kábel hossza a kamerával 10 m. A kameraegység vastagsága 8 mm.


FŐBB ELŐNYEI

 • A videó felbontása akár 1080p (FullHD)
 • Tökéletes és tiszta képminőség különféle munkakörnyezetekhez
 • 8 nagy teljesítményű és állítható LED dióda (ugyanakkor a fényképezőgép testébe megvilágítás van beépítve) 
 • A kamera felvételei az micro SD memóriakártyán tárolódnak
 • Vízálló kamera (IP67), fokozott érzékenység, a kamera átmérője 8,0 mm, kábel hossza 10 m
 • Speciális technológia 4 cm - 500 cm gyújtótávolsággal
 • A képernyő elválasztó portja, amely megkönnyíti a felhasználó számára a kamera különböző helyeken történő használatát
 • 8 beállítható LED fény és zseblámpa a sötét környezetben történő könnyű használathoz

NAGY FELBONTÁS, NAGY GYÚJTÓTÁVOLSÁG

Az OXE ED-301 ellenőrző kamera maximális FullHD 1080p felbontásban rögzít még a nehezen elérhető helyeken is. Az ellenőrző kamera nagy 4.3" képátlós LCD kijelzővel rendelkezik, amely segítségével megfigyelhető a rögzített felvétel, mind az micro SD-kártyára való mentés után, mind felvétel közben. A kijelzőn a videók szintén 1080p felbontásban játszódnak le. Az LCD-kijelzőnek köszönhetően pontosan tudja, milyen felvételt készített, és hazaérkezés után nem vár olyan kellemetlen meglepetés, hogy a rögzített felvételeken nincs rajta az, amire szüksége van. Az OXE ED-301 ellenőrző kamera tagadhatatlan előnye a nagy gyújtótávolság, amely 4 cm-től 500 cm-ig terjed (1,6 "- 198"). Ez biztosítja, hogy nagyon részletes felvételeket készítsen, amelyek továbbra is nagyon élesek maradnak.


ERŐS FÉNY

A kamera 8 kiváló minőségű LED diódával van ellátva, amelyek még a legsötétebb helyeket is megvilágítják. Ennek köszönhetően a felvételen pontosan azt láthatja, amire szüksége van, mindezt sötét területektől mentesen. Különböző megvilágítási erősségek állíthatók be. Ezenkívül az ellenőrző kamera teste háttérvilágítással van ellátva, amelynek köszönhetően a sötét helyen való dolgozás során világíthat vele. 


VÍZÁLLÓ KIALAKÍTÁS

Az ED-301 ellenőrző kamera az IP67 lefedettséggel szolgál, amely a kamerából minden helyzetben remek segítséget csinál. 


A FELHASZNÁLÁS KÜLÖNFÉLE LEHETŐSÉGEI

Az ED-301 ellenőrző kamera minden helyzetben egy praktikus segítő. A készülék alkalmas víz alatti területek, gépjárművek, csatornák, aknák és más nehezen elérhető helyek ellenőrzésére.  Az IP67 lefedettségnek köszönhetően a kamera olyan helyek felfedezésére is alkalmas, ahol nagy a páratartalom vagy a víz.


INGYEN HORDTÁSKA A KAMERA BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES HORDOZHATÓSÁGÁÉRT

Használja ki az egyedülálló akciónkat, amelyben az OXE ED-301 ellenőrző kamerához ajándékba adunk egy hordtáskát a kamera biztonságos és kényelmes hordozhatósága érdekében.

Kedvenc termékek
raktáron
FOMEI 7-21x40 ZCF klasszikus távcső Zoom

FOMEI 7-21x40 ZCF klasszikus távcső Zoom

 
42 430 Ft
-+
raktáron
OXE Powerstation S400 és napelem SP100W

OXE Powerstation S400 és napelem SP100W
+ INGYENESEN kábeltáska!

 
255 441 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat