OXE feszültségátalakító 12V/5V

OXE feszültségátalakító 12V/5V

OXE feszültségátalakító 12V-ről 5V-re. Csatlakoztassa ezt a feszültségátalakítót az OXE Solar chargerhez és töltsön fel eszközöket a napelem segítségével, amelyek 5V bemeneti feszültséggel rendelkeznek (például mobiltelefonok stb.). Ezt a feszültségátalakítót ingyen...

Termékkód: OXE MN 12V/5V       EAN: 8594200190590       Gyártó: OXE


raktáron
7 793 Ft 6 136 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 7 637 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 7 481 Ft
-+
A következő termékekhez alkalmas (15)
  • Leírás
  • A következő termékekhez alkalmas (12)
  • Termékkérdés

OXE feszültségátalakító 12V-ről 5V-re. Csatlakoztassa ezt a feszültségátalakítót az OXE Solar chargerhez és töltsön fel eszközöket a napelem segítségével, amelyek 5V bemeneti feszültséggel rendelkeznek (például mobiltelefonok stb.). Ezt a feszültségátalakítót ingyen adjuk az OXE Solar Charger termékhez.

Kedvenc termékek
raktáron
Vadkamera OXE Tarantula WiFi 4K, külső akkumulátor 6V/7Ah és töltőkábel

Vadkamera OXE Tarantula WiFi 4K, külső akkumulátor 6V/7Ah és töltőkábel
+ INGYENESEN 32GB SD-kártya, 8db elem és állvány!

 
95 077 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat