Siemens OpenScape IP35G HFA V3 Icon - asztali telefon, fekete

Az OpenScape Desk Phone IP sorozat nagyon jól használható, ergonómiailag megtervezett IP-eszköz, amely a tudásmunkások igényeire épül. Ezek a telefonok gyors és egyszerű hozzáférést biztosítanak a nagy felbontású telefon funkciókhoz. Rendkívül kicsi képességeik és rugalmas...

Termékkód: IP35GHFAV3-I       EAN: 8594200193447       Gyártó: Siemens


raktáron
70 115 Ft 55 209 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 68 713 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 67 310 Ft
-+
 • Leírás
 • Termékkérdés

Az OpenScape Desk Phone IP sorozat nagyon jól használható, ergonómiailag megtervezett IP-eszköz, amely a tudásmunkások igényeire épül. Ezek a telefonok gyors és egyszerű hozzáférést biztosítanak a nagy felbontású telefon funkciókhoz. Rendkívül kicsi képességeik és rugalmas elhelyezési lehetőségeik miatt számos helyzethelyzetet teljesítenek.

A kristálytiszta hangzású nagyfelbontású AudioPresence pro segítségével a beszélgetések világosabbá válnak, hogy javítsák az általános hívásminőséget. Ezen túlmenően, a kialakításának legkorszerűbb zöld-IT technológiájának köszönhetően a felhasználók környezetbarát, energiatakarékos eszközzel rendelkeznek, amely csökkenti az üzemeltetési költségeket.


A más eszközökkel való interoperabilitás és a különféle szolgáltatásokhoz és alkalmazásokhoz biztosított multimodális hozzáférés révén a felhasználók és a rendszergazdák az igényeikhez szabhatják az eszközt, végül lehetővé téve a felhasználók számára, hogy hamarabb növeljék a termelékenységet. A beépített Gigabit Ethernet segítségével a felhasználók beépíthetik az UC asztali kommunikációs képességeit, miközben megfelelnek a jövőbeli hálózati infrastruktúra követelményeinek.

Ergonómikus kialakításának, felhasználó-orientált tulajdonságainak, beleértve a fejhallgató-csatlakozást és a többvonalas funkciókat, az OpenScape Desk Phone IP sorozat ideális azoknak a dolgozóknak, akik standard és teljesítménytudással rendelkeznek.

Műszaki adatok:

 • Kijelző 2 sor, 205 x 41 pixel
 • Rögzített funkciógombok 10 (6 piros LED-ekkel)
 • Szabadon programozható gombok (világítottak) 3 gomb piros LED-ekkel
 • Optikai hívásjelzés Igen
 • LED üzenet vár Igen
 • Hangerő beállítása +/-
 • Navigációs elem háromutas navigátor plusz "OK"
 • Sorok száma 3
 • Fejhallgató-csatlakozó kábel / akkumulátorral ellátott fejhallgatóhoz Igen
 • Integrált gigabites Ethernet kapcsoló Igen
 • Súly [kg] 0,750
 • Fekete szín

Méretek [mm] Mélység Szélesség Magasság
41 ° 200 185 176
45 ° 190 185 184
50 ° 178 185 193
54 ° 170 185 199

 

Platform támogatás

HFA telefonok: OpenScape Business V1, OpenScape 4000
Megjegyzés: optiPoint / OpenStage / OpenScape. A HFA és SIP verziók azonosak. Csak a telepített szoftver különbözik egymástól. Telefonokat rendelhet a megfelelő szoftverrel.

Kedvenc termékek
raktáron
Siemens OpenStage Key Module 60 - Lava

Siemens OpenStage Key Module 60 - Lava

 
57 836 Ft
-+
raktáron
Siemens OpenStage 60 G HFA - Lava

Siemens OpenStage 60 G HFA - Lava

 
74 600 Ft
-+
raktáron
Siemens OpenStage 40 SIP - IceBlue

Siemens OpenStage 40 SIP - IceBlue

 
76 486 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat