Siemens OpenStage 80 G HFA - ezüst vezetékes telefon, digitális kijelző

A Siemens OpenStage 80 G HFA maximálisan barátságos felhasználói felületet kínál intuitív és tökéletes kialakításban. A PDA-k és a mobiltelefonok szinkronizálási funkcióit kifejezetten a felső vezetés és az igazgatóság igényeihez fejlesztették ki. Szín: ezüst. ...

Termékkód: 80GHFA-S       EAN: 8594200193355       Gyártó: Siemens


raktáron
99 746 Ft 78 540 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 97 751 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 95 756 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

A Siemens OpenStage 80 G HFA maximálisan barátságos felhasználói felületet kínál intuitív és tökéletes kialakításban. A PDA-k és a mobiltelefonok szinkronizálási funkcióit kifejezetten a felső vezetés és az igazgatóság igényeihez fejlesztették ki. Szín: ezüst.

Kedvenc termékek
raktáron
Siemens OpenStage 20 HFA - IceBlue

Siemens OpenStage 20 HFA - IceBlue

 
48 176 Ft
-+
raktáron
Siemens OpenStage Key Module 60 - Lava

Siemens OpenStage Key Module 60 - Lava

 
57 836 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat