Siemens OpenStage SL4 Professional - fekete

A Siemens OpenStage SL4 professional a Siemens portfóliójának legkisebb és legkönnyebb DECT telefonja. Ez megfelel a legmagasabb szintű funkcionalitás és kialakítás követelményeinek, és tökéletes a legtöbb munkaállomáshoz. ...

Termékkód: SL4       EAN: 8594200193379       Gyártó: Siemens


raktáron
86 884 Ft 68 413 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 85 146 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 83 409 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

A Siemens OpenStage SL4 professional a Siemens portfóliójának legkisebb és legkönnyebb DECT telefonja. Ez megfelel a legmagasabb szintű funkcionalitás és kialakítás követelményeinek, és tökéletes a legtöbb munkaállomáshoz.

Kedvenc termékek
raktáron
Siemens OpenStage 40 SIP - IceBlue

Siemens OpenStage 40 SIP - IceBlue

63 553 Ft
-+
raktáron
Siemens OpenStage 60 G HFA - Lava

Siemens OpenStage 60 G HFA - Lava

61 986 Ft
-+
Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat