Siemens OptiPoint 600 Office - Mangan

Varianty:
Siemens OptiPoint 600 Office - ManganSiemens OptiPoint 600 Office - Arctic

Siemens OptiPoint 600 Office - a telefon igazi fénypontja a nagyméretű, érintőképernyős grafikus kijelző. A beépített érintőceruzának köszönhetően megérintheti a megfelelő ikonokat, és számos rendkívül kényelmes funkciót aktiválhat. Színes kialakítás: Mangan. ...

Termékkód: 63240       Gyártó: Siemens


raktáron
69 473 Ft 54 703 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 68 084 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 66 694 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

Siemens OptiPoint 600 Office - a telefon igazi fénypontja a nagyméretű, érintőképernyős grafikus kijelző. A beépített érintőceruzának köszönhetően megérintheti a megfelelő ikonokat, és számos rendkívül kényelmes funkciót aktiválhat. Színes kialakítás: Mangan.

Kedvenc termékek
raktáron
Siemens Optipoint 500 Basic - Arctic

Siemens Optipoint 500 Basic - Arctic

46 925 Ft
-+
raktáron
Siemens OpenStage 40 T - Lava

Siemens OpenStage 40 T - Lava

63 553 Ft
-+
Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat