DRC -4CPN3 - ajtó. sátor. kamerával, 1 nyomat, CVBS, antiv.

Tartós, fémből készült, vandálok elleni ajtóállomás rejtett kamerával, amely lehetővé teszi 2 kimeneti relé működtetését, pl. A bejárati és a bejárati kapu kinyitására. 2 relé vezérlése közvetlenül a videotelefonról csak...

Termékkód: 0109-403       EAN: 8595672101633       Gyártó: COMMAX


raktáron
63 703 Ft 50 160 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 62 429 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 61 155 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

Tartós, fémből készült, vandálok elleni ajtóállomás rejtett kamerával, amely lehetővé teszi 2 kimeneti relé működtetését, pl. A bejárati és a bejárati kapu kinyitására. 2 relé vezérlése közvetlenül a videotelefonról csak CDV-70AR3 és CDV-70KR3 videotelefonok segítségével lehetséges. Az állomás szögletes beépítési talppal van felszerelve.

Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat