DRC -4CPNK - ajtó. stan., 1 nyomtatás, CVBS, antiv., kód

Tartós, teljesen fémből készült vandálok elleni ajtóállomás rejtett kamerával és kódbillentyűzettel 2 kimeneti relé közvetlen működtetéséhez, pl. A bejárati és a bejárati ajtó kinyitásához. 2 relé vezérlése közvetlenül a videotelefonról csak CDV-70MF videotelefonok...

Termékkód: 0109-404       EAN: 8595672101640       Gyártó: COMMAX


raktáron
74 600 Ft 58 740 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 73 108 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 71 616 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

Tartós, teljesen fémből készült vandálok elleni ajtóállomás rejtett kamerával és kódbillentyűzettel 2 kimeneti relé közvetlen működtetéséhez, pl. A bejárati és a bejárati ajtó kinyitásához. 2 relé vezérlése közvetlenül a videotelefonról csak CDV-70MF videotelefonok használatával lehetséges. Az állomás szögletes beépítési talppal van felszerelve.

Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat