DRC -40DK - ajtó. stan., 1 tl., CVBS, kód, RFID, povrch.

Kódbillentyűzettel és RFID -olvasóval (Mifare 13,5 MHz) felszerelt ajtóállomás 2 kimeneti relé közvetlen működtetéséhez, pl. A bejárati és a bejárati kapu kinyitásához. A kapacitív technológiával rendelkező érzékelők hosszú élettartamot garantálnak. Az egyes gombok kék...

Termékkód: 0109-646       EAN: 8595672101619       Gyártó: COMMAX


raktáron
87 801 Ft 69 135 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 86 045 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 84 289 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés

Kódbillentyűzettel és RFID -olvasóval (Mifare 13,5 MHz) felszerelt ajtóállomás 2 kimeneti relé közvetlen működtetéséhez, pl. A bejárati és a bejárati kapu kinyitásához. A kapacitív technológiával rendelkező érzékelők hosszú élettartamot garantálnak. Az egyes gombok kék színnel világítanak aktiváláskor. A kameramodul vízszintesen vagy függőlegesen 13 ° -os szögben tájolható. A DRC-40DK kamerás modulja rendelkezik a CVBS képszabvánnyal, így minden típusú videotelefonnal használható. Az ajtóállomást felszíni szerelésre tervezték.

Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat