Betörésjelző kezelési könyv - nyomtatott A4 formátumban, kb. 20 oldal

Ez a könyv a betörésjelző dokumentáció ajánlott részét képezi, amelyet a végfelhasználó az épületen tárol, és jelentős betörési riasztási események rögzítésére szolgál. Három részre oszlik - RIASZTÁSOK, HIBÁK és SZOLGÁLTATÁS. Minden részt a felelős személy tölt...

Termékkód: 0703-152       EAN: 8595584603645       Gyártó: VARIANT


raktáron
2 282 Ft 1 797 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 2 236 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 2 191 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Ez a könyv a betörésjelző dokumentáció ajánlott részét képezi, amelyet a végfelhasználó az épületen tárol, és jelentős betörési riasztási események rögzítésére szolgál. Három részre oszlik - RIASZTÁSOK, HIBÁK és SZOLGÁLTATÁS. Minden részt a felelős személy tölt ki. Súlyos esemény esetén az épületben nyomon követhetők a betörésjelző állapotára vonatkozó adatok. Az üzemeltetési könyv jelentős bizonyítékokat tartalmaz a technológia vagy a működés okozta problémák megoldására. Ez egy univerzális nyomtatás - bármilyen központhoz és rendszerhez.
Oldalszám 20
Formátum A4
Nyomtatás fekete és fehér
Kedvenc termékek
raktáron
EZS matrica, fordított -

EZS matrica, fordított -

 
314 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat