Első lépések a betörésriasztással - - nyomtatott A5 formátum

Bevezető áttekintés kezdő technikusok számára a betörésriasztás területén, amelyet műszaki osztályunk készített. Itt talál magyarázatot az alapvető terminológiára és alapelvekre, a biztonsági vezérlőpanelek, az érzékelők és a betörésjelzők egyéb elemeinek...

Termékkód: 0703-154       EAN: 8595584603652       Gyártó: VARIANT


raktáron
668 Ft 526 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 655 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 641 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Bevezető áttekintés kezdő technikusok számára a betörésriasztás területén, amelyet műszaki osztályunk készített. Itt talál magyarázatot az alapvető terminológiára és alapelvekre, a biztonsági vezérlőpanelek, az érzékelők és a betörésjelzők egyéb elemeinek jellemzőire, valamint a biztonsági rendszerek tervezésével és használatával kapcsolatos gyakorlati információkat. A kiadvány megkönnyíti az alapvető tájékozódást a területen. Az olvasás azonban a tapasztalt technikusok javára is válhat.
Oldalszám 36
Formátum A5
Nyomtatás fekete és fehér
Kedvenc termékek
raktáron
EZS matrica -

EZS matrica -

 
314 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat