CEL-TEC DG122 Aqua + bluetooth távirányító

  Most INGYENES Bluetooth távirányítót kínálunk mobiltelefonnal történő fényképezéshez (Android és iOS).         Ez a monopod eredeti és ellenáll a legigényesebb teszteknek. Sajnos Kínában első pillantásra ugyanazok a monopodák...

Termékkód: 1411-042       EAN: 8595584629034       Gyártó: CEL-TEC


raktáron
16 556 Ft 13 036 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 16 225 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 15 894 Ft
-+
 • Leírás
 • Termékkérdés

 

Most INGYENES Bluetooth távirányítót kínálunk mobiltelefonnal történő fényképezéshez (Android és iOS).
 

 
 

 

Ez a monopod eredeti és ellenáll a legigényesebb teszteknek. Sajnos Kínában első pillantásra ugyanazok a monopodák jelennek meg, de minőségükben elmaradnak. A rúd elhajlása az MT alatt is látható. A weboldal egyetlen mutatója az alacsony ár. Elégedetlenség esetén 14 napon belül visszaküldheti termékünket.
 
A Monopod DG122 egy nagyon jó minőségű és tartósságú teleszkópos tartó, amelyet elsősorban búvárkodáshoz terveztek - gyártásához az agresszív sós víznek ellenálló minőségi anyagokat használtak. A szerkezet elég erős ahhoz, hogy a maximális hosszúságban sem hajlítson meg vízállóság.

Jelenleg az egyik legjobb a piacon.

Ez egy 4 szakaszos, teleszkópos monopod fotó és videó számára, három gyorskioldóval.

 

A csomag 3 kiterjesztést tartalmaz:

 

a) rugós kapcs (mobiltelefonok)

b) állványcsavar 1/4 "(kamerák, kamerák ..)

c) tartó GoPro, Actionpro, MagiCam kamerákhoz stb. - vízálló tokos sportkamerákhoz

 

3 tartó egy csomagban

 

 

 

Előnyök a gyakori típusokkal szemben:

 

 • szilárd alumínium szerkezet - nem hajlik
 • könnyű hosszbeállítás - 3 reteszelő bilincs
 • 2 hosszanti horony a körforgás ellen
 • korróziógátló anyag - az óceán számára is megfelelő
 • 3 típusú tartót tartalmaz: állványcsavar, sportkamerákhoz, bilincs mobiltelefonokhoz (a továbbiakban MT)
 • csuklópánt csavarra 1/4 állvány menettel (levehető) - a monopod használható állvány meghosszabbításaként
 • gumi markolat hornyokkal - szilárd és biztonságos markolat, ellenáll a sós víznek
 • kompakt és könnyű a könnyű közúti szállításhoz
 • anyagok: eloxált alumínium, rozsdamentes acél

 

Használat:

 • Víz alatti videók és fotók az objektumtól közvetlen és ugyanakkor kényelmes távolságból
 • Könnyű autóportrék (szelfi)
 • Események felvétele magasabb perspektívából (koncertek, sportversenyek ...)
 • Új képek készítése a személyes és a szakmai életből
 • Ha a kamera lehetővé teszi a képátvitelt WiFi-n keresztül az MT-hez (Actionpro X7), a rúd periszkópként használható (nem látható, nem ismerhető fel és nem sérül meg)

 

CEL-TEC egylábú DG122

 

A CEL-TEC DG 122 monopod nemcsak a családi kirándulásokról készült szelfiképek készítésére alkalmas, elsősorban professzionális filmezésre készült extrém körülmények között, mind sós vízben, mind a levegőben.

Felépítése annyira hibátlan és nem feltűnő, hogy elképzelhető egy másik, meglehetősen kivételes felhasználás különféle kalandokban, ahol el kell kerülni a támadást, meg kell menteni a fulladást vagy zuhanást, a sérült végtag rögzítését stb.
 

A legelterjedtebb egylábúak gyengeségei:

 

 • műanyag vagy vékony falú fémlemez csövek használata: terhelés alatt hajlanak, törnek, korrodálódnak a vízben
 • A fogantyú hab, amely nem akadályozza meg a sófoltokat.
 • cső barázda nélkül: oldalra forog (nincs semmi bosszantó)
 • az alkatrészeket csak megnyomják: a rögzítés a fényképezőgéppel éppen az utolsó csőbe ütközik - a fényképezőgép elveszítésének kockázata
 • gyenge minőségű műanyagok használata állványos csavarral ellátott labda tokjaként: az ízületi tok alacsony terhelés alatt megreped - a monopoda romlása = elpazarolt pénz
 • a cső alakú alkatrészek reteszelése oldalra fordítással: hosszabb hosszbeállítási idő, jelentős erő mindkét kezével, soha nincs 100% -os bizonyosság abban, hogy a rögzítés elegendő - a műanyag alkatrészek idővel deformálódnak, és a reteszelés ilyenkor nem lehetséges. A bilincsek ideális reteszelő mechanizmusok.
  stativový mechanismus DG122

 

A CEL-TEC DG 122 monopod egy csavarral rögzített alaptartóval rendelkezik. Az állvány mechanizmusa nagyon erős és megbízható

 

 

Tippek a szelfizéshez:

 

Beállítások:

Helyezze az MT-t a bilincsbe, vagy rögzítse a fényképezőgépet egy állványcsavarhoz, és irányítsa az objektívet megfelelő szögben egymás felé.

Néhány MT típus rendelkezik elülső lencsével is, így választhat egy elülső kamerát - előnye a kijelző nézete, amely előnézetként szolgál.

 

Fényképezés:

A legtöbb mobiltelefon és fényképezőgép rendelkezik időzítő funkcióval, válassza ki a kép elkészítéséhez szükséges időt, majd nyomja meg az exponáló gombot.

A kifinomultabb MT hanggal is vezérelhető, csak állítsa be a "Hangvezérlés" funkciót, a kamera aktiválása után csak helyesen kell kiejteni, pl. "Lő" és MT készít képet. Javasoljuk az időzítővel való kombinációt.

-------------------------------------------------- --------- ----------------------------------------- ---------------------------

A DG122 monopodot több hónapja értékesítik az Egyesült Államokban, ahol nagyon népszerű a búvárkodás szerelmesei körében, és számos pozitív visszajelzést kap. Frank S. Visszajelzése tipikus.
 

"3 hete több merülést alkalmaztam a mexikói Cozumelben. Fantasztikus. Nagyon könnyen kezelhető. Nagyon hasznos a cső meghosszabbításában a tengeri teknősök, Morey angolnák, gerinces homárok stb. Közelében. merülés közben. "

 

"Előnyök: Ha túllép az áron, elég szilárd monopoda akciósportokhoz, különösen, ha víz alatt használja. A kamera forgáspontja felfelé" kattintással "növekszik, ami nagyszerű, így ha meghúzza, akkor nem fog csúszni sem előre, sem hátra. A funkciók nagyszerűek, és az állványra szerelhető tartó és a szép zsinór miatt a könyvemben nyertes lesz. "

 

 

Specifikációk Érték
Max. hossz: 122 cm
Min. hossz: 43 cm
Szakaszok száma: 4
Reteszelő mechanizmus: 3 bilincs
Az óramutató járásával ellentétes irányú hosszanti hornyok száma: 2 (jobb és bal)
Anyagok: Polikarbonát, TPE, eloxált alumínium - tengeri minőségű és rozsdamentes acél
Max. A telefon terminál belső méretei: 88 mm
Min. A telefon terminál belső méretei: 54 mm
Beépítési: 1/4 állvány menet
Méretek: 55x550x45mm (szélesség x magasság x mélység)
A csomag súlya: 374 g
Kedvenc termékek
raktáron
CEL-TEC kormánytartó BK-10

CEL-TEC kormánytartó BK-10

 
3 775 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat