BOX KP + - LED / LCD billentyűzethez, kilátással

Univerzális fémlemezdoboz falra szereléshez, LCD +, LED + vezérlőpanelek SPECTRA S, MAGELLAN, DIGIPLEX EVO billentyűzetekhez. A dobozban levehető lemez található a billentyűzet egyszerű összeszerelése érdekében. Az ajtó zsanérokkal szilárdan csatlakozik a dobozhoz, és...

Termékkód: 1606-003       EAN: 8595584633291       Gyártó:


raktáron
18 440 Ft 14 520 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 18 071 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 17 702 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Univerzális fémlemezdoboz falra szereléshez, LCD +, LED + vezérlőpanelek SPECTRA S, MAGELLAN, DIGIPLEX EVO billentyűzetekhez. A dobozban levehető lemez található a billentyűzet egyszerű összeszerelése érdekében. Az ajtó zsanérokkal szilárdan csatlakozik a dobozhoz, és áttekinthető műanyag borítással rendelkezik. A doboz visszahúzható szabotázst és mechanikus zárat tartalmaz.
típus konzervdoboz LCD billentyűzethez
típus kilátással
Építkezés felület, 4 lyuk a rögzítéshez
Kilátás az ajtóra igen, műanyag
Szabotázs igen, visszahúzható
Zár igen, 2 kulcs
A borító színe fehér
Kedvenc termékek
raktáron
BOX M -40 - beleértve a TRAFA 40VA -t

BOX M -40 - beleértve a TRAFA 40VA -t

 
18 440 Ft
-+
raktáron
BOX VT -40 - beleértve a TRAFA 40VA -t

BOX VT -40 - beleértve a TRAFA 40VA -t

 
23 051 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat