Siemens OpenStage 15 G SIP - IceBlue

Varianty:
Siemens OpenStage 15 G SIP - LavaSiemens OpenStage 15 G SIP - IceBlue

A Siemens OpenStage 20 G SIP teljes mértékben működőképes a kihangosítóhoz. Interaktív és intuitív felhasználói felületén keresztül univerzális megoldássá válik a hatékony és professzionális telefonáláshoz. Szín: IceBlue. ...

Termékkód: 15GSIP-I       EAN: 8594200193645       Gyártó: Siemens


nincs raktáron
43 024 Ft 33 877 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 42 164 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 41 303 Ft
Kérje a rendelkezésre állást
  • Leírás
  • Termékkérdés

A Siemens OpenStage 20 G SIP teljes mértékben működőképes a kihangosítóhoz. Interaktív és intuitív felhasználói felületén keresztül univerzális megoldássá válik a hatékony és professzionális telefonáláshoz. Szín: IceBlue.

Kedvenc termékek
raktáron
Siemens OpenStage 15 HFA V3 - Lava

Siemens OpenStage 15 HFA V3 - Lava

32 960 Ft
-+
Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat