1221 MB, FAB Profi - elektromos nyitás, nyomatékcsap, mechanikus reteszelés, 8-16 V AC / DC

Elektromos mechanikus zár Assa Abloy, amely áthalad a hagyományos zár felső reteszén, és az ajtókeretbe van szerelve. Feszültségimpulzus alkalmazása után nyitva van, a zár nyitva marad az ajtó kinyitásáig, újbóli bezárásakor az...

Termékkód: 0101-366       EAN: 8595584648240       Gyártó: ABLOY


raktáron
30 909 Ft 24 338 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 30 291 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 29 673 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Elektromos mechanikus zár Assa Abloy, amely áthalad a hagyományos zár felső reteszén, és az ajtókeretbe van szerelve. Feszültségimpulzus alkalmazása után nyitva van, a zár nyitva marad az ajtó kinyitásáig, újbóli bezárásakor az ajtó blokkolva van. A zár mechanikus karral tartósan feloldható. A szállítás tartalmaz egy hosszú elülső panelt, amely a zárat az ajtókerethez rögzíti.
típus elektromechanikus zár nyomatékcsappal és mechanikus reteszeléssel
Tápegység 8 - 16 V AC / DC
A jelenlegi felhasználás 12 V AC / 300 mA, 12 V DC / 600 mA
Ajtózár nyitási ideje 12 V / max. 60 -as évek
Tulajdonságok törésállóság 285 kg
Tulajdonságok állítható retesztartomány 4 mm
Előlap a szállítmány része
Csomag tartalma zár, hosszú rúd
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat