11211, FAB Profi - el. nyitó - alacsony fogyasztású 12 V DC / 230 mA

Alacsony fogyasztás el. Assa Abloy nyitó, amely áthalad a hagyományos zár felső reteszén, és az ajtókeretbe van szerelve. Feszültség alatt feloldva. A szállítás tartalmaz egy hosszú elülső panelt, amely a zárat az ajtókerethez rögzíti. típus elektromechanikus alacsony...

Termékkód: 2008-030       EAN: 8595584653060       Gyártó: ABLOY


raktáron
26 508 Ft 20 873 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 25 978 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 25 448 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Alacsony fogyasztás el. Assa Abloy nyitó, amely áthalad a hagyományos zár felső reteszén, és az ajtókeretbe van szerelve. Feszültség alatt feloldva. A szállítás tartalmaz egy hosszú elülső panelt, amely a zárat az ajtókerethez rögzíti.
típus elektromechanikus alacsony fogyasztású zár
Tápegység 12 V DC
A jelenlegi felhasználás 230 mA
Ajtózár nyitási ideje korlátok nélkül
Tulajdonságok törésállóság 285 kg
Tulajdonságok állítható retesztartomány 4 mm
Előlap a szállítmány része
Csomag tartalma zár, hosszú rúd
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat