DZS -12VDC - el. alacsony fogyasztású nyitó felügyelettel (56E10 + számlálólemez 62)

Elektromechanikus zár, amely áthalad a hagyományos zár felső reteszén, és az ajtókeretbe van szerelve. Feszültség alatt feloldva. Ajtó állapotjelzése ajtózárral - NO / NC érintkező. A szállítás tartalmaz egy elülső panelt, amely a zár rögzítésére szolgál az ajtókeretre....

Termékkód: 1001-023       EAN: 8595584613453       Gyártó: VAR-TEC


raktáron
40 309 Ft 31 739 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 39 503 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 38 697 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Elektromechanikus zár, amely áthalad a hagyományos zár felső reteszén, és az ajtókeretbe van szerelve. Feszültség alatt feloldva. Ajtó állapotjelzése ajtózárral - NO / NC érintkező. A szállítás tartalmaz egy elülső panelt, amely a zár rögzítésére szolgál az ajtókeretre.
típus elektromechanikus zár az ajtó állapotának felügyeletével
Tápegység 12 V DC
A jelenlegi felhasználás max 270 mA
Ajtózár nyitási ideje állandó nyitás lehetősége
Kimeneti érintkező NO / NC
Max. Kimeneti érintkező terhelése 25 V DC, 0,5 A
Előlap a szállítmány része
Szerelőlyuk Sz. 16,5 x H 73 x M 28 mm
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat