DZA -12VDC - el. alacsony fogyasztású nyitás, reteszeléssel (51E10 + ellenlap 62)

Elektromechanikus zár, amely áthalad a közös szerelvények felső reteszén, és az ajtókeretbe vagy egy kétszárnyú ajtó rögzített részébe van szerelve. Feszültség esetén a mechanikus retesz kiold, és az ajtó kinyitható. Az áramellátás lekapcsolása után a zár ismét...

Termékkód: 1007-007       EAN: 8595584614719       Gyártó: VAR-TEC


raktáron
30 056 Ft 23 666 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 29 455 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 28 854 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Elektromechanikus zár, amely áthalad a közös szerelvények felső reteszén, és az ajtókeretbe vagy egy kétszárnyú ajtó rögzített részébe van szerelve. Feszültség esetén a mechanikus retesz kiold, és az ajtó kinyitható. Az áramellátás lekapcsolása után a zár ismét blokkolva van. Ezenkívül a zár mechanikus karral tartósan feloldható. A zár alapfelszereltségéhez tartozik egy előlap, amely az ajtózár mechanizmusának az ajtókeretre történő rögzítésére szolgál. A tápfeszültség tartósan csatlakoztatható.
típus elektromechanikus zár reteszeléssel
Tápegység 12 V DC
A jelenlegi felhasználás max 270 mA
Ajtózár nyitási ideje állandó nyitás lehetősége
Előlap a szállítmány része
Szerelőlyuk Sz 16,5 x M 65 x M 28 mm
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat