GUARD - kültéri 2 x dual PIR + MW, IR antimasking

Kültéri / beltéri érzékelő 2 x kettős PIR + MW, állatállósággal és infravörös antiszemeléssel. A riasztáshoz a PIR és az MW szenzorok észlelése szükséges. Ily módon a hamis riasztásokkal szembeni nagy ellenállás biztosított, miközben megmarad az kellő érzékenység. A...

Termékkód: 1202-022       EAN: 8595584621489       Gyártó: MAXIMUM


raktáron
55 112 Ft 43 395 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 54 010 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 52 908 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Kültéri / beltéri érzékelő 2 x kettős PIR + MW, állatállósággal és infravörös antiszemeléssel. A riasztáshoz a PIR és az MW szenzorok észlelése szükséges. Ily módon a hamis riasztásokkal szembeni nagy ellenállás biztosított, miközben megmarad az kellő érzékenység. A PIR érzékelő és az MW rész egyedileg állítható érzékenységű. Az Antimasking érzékeli az érzékelő árnyékolását vagy a permetezést.
Érzékelő típusa 2x kettős PIR + MW
Riasztás PIR egyidejűleg az MW -vel
Antimaszkolás igen, IR
Érzékenység PIR és MW érzékenység külön
Tápegység 10-16 V =
A jelenlegi felhasználás 24 mA
Szerelési magasság 1,8 - 2,2 m
Hatótávolság 12 m, 110 °
Riasztás kimenet NC, 24 VDC, 100 mA
Szabotázs kijárat NC, 24 VDC, 100 mA
Érzékelési sebesség 0,1-5 m / s
Immunitás az állatokkal szemben Igen
Optikai jelzés VEZETTE
A borító színe fehér
Kedvenc termékek


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat