BOX KZ + - a falba süllyesztett LED / LCD billentyűzetekhez

Univerzális fémdoboz falba süllyeszthető, LCD +, LED + vezérlőpanelekhez, SPECTRA SP, MAGELLAN, DIGIPLEX EVO billentyűzetekhez. A dobozban levehető lemez található a billentyűzet egyszerű összeszerelése érdekében. Az ajtót csuklópántokkal rögzítik és fedőgallérhoz kötik,...

Termékkód: 1606-004       EAN: 8595584633307       Gyártó:


raktáron
23 051 Ft 18 150 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 22 590 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 22 129 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Univerzális fémdoboz falba süllyeszthető, LCD +, LED + vezérlőpanelekhez, SPECTRA SP, MAGELLAN, DIGIPLEX EVO billentyűzetekhez. A dobozban levehető lemez található a billentyűzet egyszerű összeszerelése érdekében. Az ajtót csuklópántokkal rögzítik és fedőgallérhoz kötik, amely elfedi az egyenetlenségeket, amelyek a doboz aljának falba süllyedésekor keletkeznek. A doboz visszahúzható szabotázst és mechanikus zárat tartalmaz.
típus konzervdoboz LCD billentyűzethez
Építkezés süllyesztett
Szabotázs igen, visszahúzható
Zár igen, 2 kulcs
Méretek 276 x 204 mm
A borító színe fehér
Kedvenc termékek
raktáron
BOX DiS - közeg vezérlőpanelekhez

BOX DiS - közeg vezérlőpanelekhez

 
14 438 Ft
-+
raktáron
BOX S -40 - beleértve a TRAFA 40VA -t

BOX S -40 - beleértve a TRAFA 40VA -t

 
21 374 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat