BOX DiVZ -45 - nagyméretű, falra szerelhető süllyesztett

Nagyméretű univerzális fémdoboz minden vezérlőpanelhez és modulhoz, amelyet falba való süllyesztésre terveztek. A dobozban található egy kivehető lemez, pontos lyukakkal a távtartók behelyezéséhez a cserék és modulok rögzítéséhez. Az ajtó zsanérokkal van rögzítve, az...

Termékkód: 1903-021       EAN: 8595584647465       Gyártó:


raktáron
43 985 Ft 34 634 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 43 105 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 42 226 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Nagyméretű univerzális fémdoboz minden vezérlőpanelhez és modulhoz, amelyet falba való süllyesztésre terveztek. A dobozban található egy kivehető lemez, pontos lyukakkal a távtartók behelyezéséhez a cserék és modulok rögzítéséhez. Az ajtó zsanérokkal van rögzítve, az elülső részbe mechanikus zár van beépítve. A szállítás tartalmaz egy dugaszolható szabotázst, 2 vezetéket a 16 V-os tápegység csatlakoztatásához a transzformátorból a központhoz, földelővezetékeket a dobozon található földelő csatlakozóval. A VZ Box 40 VA transzformátort tartalmaz.
típus fémlemez cserére
A transzformátor típusa A TRAFO 40 VA -t fedett le
Tartalék akkumulátor max. 18 Ah
Építkezés süllyesztett
Szabotázs igen, visszahúzható
Zár igen, 2 kulcs
Földelő kábelek igen + sorkapcs a földelőhöz
A borító színe fehér
Kedvenc termékek
raktáron
BOX DiS - közeg vezérlőpanelekhez

BOX DiS - közeg vezérlőpanelekhez

 
14 438 Ft
-+
raktáron
BOX M -20 - beleértve a TRAFA 20VA -t

BOX M -20 - beleértve a TRAFA 20VA -t

 
16 513 Ft
-+
raktáron
BOX DiVT - nagy cserékhez

BOX DiVT - nagy cserékhez

 
16 743 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat