BOX RACK 19 - betörésjelző központokhoz

Univerzális fémdoboz SP / EVO vezérlőpanelekhez vagy modulokhoz, 19 colos adatkapcsolóba szerelhető. 6 csavarral rögzítve az ajtó további 4 csavart rögzít. A doboz oldalán nyílások vannak a kábelezéshez gumi borítással. A szállítás tartalmaz 2 dugaszolható szabotázst, 2...

Termékkód: 1706-002       EAN: 8595584642453       Gyártó:


raktáron
59 007 Ft 46 463 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 57 827 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 56 647 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Univerzális fémdoboz SP / EVO vezérlőpanelekhez vagy modulokhoz, 19 colos adatkapcsolóba szerelhető. 6 csavarral rögzítve az ajtó további 4 csavart rögzít. A doboz oldalán nyílások vannak a kábelezéshez gumi borítással. A szállítás tartalmaz 2 dugaszolható szabotázst, 2 vezetéket a 16 V-os tápegység csatlakoztatásához a transzformátorból a központhoz, a földelő vezetékeket a RACK 19 földelő dobozzal transzformátor nélkül, és egy akkumulátort 18 Ah kapacitás helyezhető el a dobozban.
típus fémlemez cserére
Tartalék akkumulátor max. 18 Ah
Építkezés a RACK -hez, 10 lyuk a rögzítéshez
Rack magasság 7U
Szabotázs ajtó igen, 2x plug-in
Zár Nem
Földelő kábelek igen + sorkapcs a földelőhöz
A borító színe fekete
Kedvenc termékek
raktáron
BOX DiS - közeg vezérlőpanelekhez

BOX DiS - közeg vezérlőpanelekhez

11 052 Ft
-+
Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat