BOX VT -40 - beleértve a TRAFA 40VA -t

Univerzális nagy fémdoboz minden vezérlőpanelhez vagy modulhoz. A doboz hátulján pontos lyukak találhatók a cserék vagy modulok rögzítésére szolgáló távtartók behelyezéséhez. Az ajtó csúszó zsanérokkal van rögzítve, elöl egy előre préselt lyuk van egy mechanikus zárhoz....

Termékkód: 0703-044       EAN: 8595584602662       Gyártó:


raktáron
23 051 Ft 18 150 Ft ÁFA nélkül
Ár regisztrált felhasználók számára (2% kedvezmény): 22 590 Ft
feletti vásárlás esetén regisztrált ár 150 000 Ft (4% kedvezmény): 22 129 Ft
-+
  • Leírás
  • Termékkérdés
Univerzális nagy fémdoboz minden vezérlőpanelhez vagy modulhoz. A doboz hátulján pontos lyukak találhatók a cserék vagy modulok rögzítésére szolgáló távtartók behelyezéséhez. Az ajtó csúszó zsanérokkal van rögzítve, elöl egy előre préselt lyuk van egy mechanikus zárhoz. A doboz hátulján lyukak vannak a falra szereléshez, amelyek műanyag távtartókkal vannak felszerelve. A szállítás tartalmaz egy dugaszolható szabotázst, 2 vezetéket a 16 V-os tápegység csatlakoztatásához a transzformátorból a központhoz, földelővezetékeket a dobozon található földelő csatlakozóval. A Box VT transzformátor nélkül vagy 80 VA transzformátorral is megvásárolható. A dobozba legfeljebb 18 Ah kapacitású akkumulátort helyezhet. Annak érdekében, hogy a doboz megfeleljen a 3. biztonsági kategóriának közepes és magasabb kockázatok, szükség van a falról eltávolított szabotázs hozzáadására.
típus fémlemez cserére
A transzformátor típusa A TRAFO 40 VA -t fedett le
Tartalék akkumulátor max. 18 Ah
Építkezés felület, 4 rögzítőlyuk
Szabotázs igen, csúszó, 1 ajtó (1 hátsó)
Zár nem, előre préselt lyuk a zárhoz
Földelő kábelek igen + sorkapcs a földelőhöz
A borító színe fehér
Kedvenc termékek
raktáron
BOX E - bővítőkhöz és modulokhoz

BOX E - bővítőkhöz és modulokhoz

 
9 639 Ft
-+
raktáron
BOX M -40 - beleértve a TRAFA 40VA -t

BOX M -40 - beleértve a TRAFA 40VA -t

 
18 440 Ft
-+


Ez a weboldal süti technológiát használ a weboldal megfelelő működésének biztosítása és a kínált szolgáltatások javítása érdekében.Hozzájárulásával, amelyet az „Értem” gomb megnyomásával ad meg, beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a weboldal viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába a közösségi oldalakon és a hirdetési hálózatokon más oldalakon célzott hirdetések megjelenítéséhez. weboldalak.A személyre szabott és a célzott reklámozást bármikor részletesebben beállíthatja, illetve kikapcsolhatja.Az adatkezelésről és partnereinkről bővebben tájékozódhat ezen az oldalon.

Módosítsa a beállításokat